6 Idei pentru a-ti decora peretii bucatariei cu piatra

6 Idei pentru a-ti decora peretii bucatariei cu piatra

Daca esti una dintre persoanele care apreciaza durabilitatea, rezistenta si frumusetea pietrei naturale pentru bucataria ta, ideile pe care ti le oferim in acest articol te vor face sa te indragostesti; Intr-o selectie redusa, iti oferim instructiunile pentru a include piatra in orice stil decorativ, astfel incat sa poti crea spatii originale si personalizate.

Piatra trebuie sa fi fost primul element pe care stramosii nostri l-au folosit pentru a-si impodobi pesterile, dar nu se demodeaza niciodata, noi inca ne decoram „pesterile” cu ele, oferta acestui material este foarte variata de la piatra naturala la vinil si gresie. care o imita., asa ca va trebui intotdeauna sa alegeti.

1. Zid de piatra intr-o bucatarie moderna

 Aveti o optiune interesanta de a adapta piatra si lemnul rustic intr-un design modern practic si functional; panoul de gatit si spatele bucatariei toate din piatra rustica, pe langa durabilitate si rezistenta, ofera un contrast divin cu suprafetele netede si liniile rafinate ale mobilierului si insulei de marmura.

Design foarte eclectic: grinzile din piatra si lemn, stil rustic, mangaie mobilierul de bucatarie neted fara manere, foarte modern si lampile de mansarda, intr-o combinatie perfecta de stiluri care fac din aceasta bucatarie un spatiu practic si functional.

2. Lemnul si piatra: de nedespartit

 Fara indoiala, piatra si lemnul, este combinatia castigatoare, poti miza pe ea cu ochii inchisi, spatele, panoul de gatit si splashback-ul din piatra naturala, iti ofera un aspect durabil si igienic, peretii din acelasi material si tavanul din lemn rustic creeaza o atmosfera calda si primitoare.

Frumoasele plafoniere suspendate din sticla dau bucatariei o nota deosebita de delicatete; in timp ce insula/barul din imitatie de lemn Formica foarte neted si lustruit contrasteaza cu textura aspra a mobilierului de bucatarie din lemn lucrat manual, intr-o combinatie divina de stiluri si texturi .

3. Perete din piatra in bucatarie in afara zonei de gatit

 Aici iti oferim o alternativa draguta de a introduce piatra in decorul bucatariei tale, fara a supraincarca spatiul, un singur perete, in afara zonei de gatit si a spatelui, aduce multa sobrietate, eleganta si personalitate acestei bucatarii, in care se combina cu cromul extractorului cilindric pentru a da o senzatie de igiena si curatenie .

Fara a scapa de parerea unor experti, ca un perete complet intr-o bucatarie moderna poate supraincarca mediul si il poate face plictisitor; aceasta bucatarie, cu dulapurile de bucatarie albe si insulele in aceeasi nuanta, ofera claritate si spatiu; iar detaliul ceasului de pe perete sparge monotonia si raceala peretelui.

4. Zid de piatra  in bucatarie

Decorarea este una dintre activitatile in care poti demonstra valoarea pe care o acorzi familiei si casei tale.In aceasta bucatarie piatra acopera intregul spatar si spatele bucatariei.Este produsul unei selectii manuale laborioase si meticuloase si tehnica de amplasare a pietrelor , dar rezultatul este pur si simplu genial, rezistent si durabil.

 5. Masa din piatra, peretele este din piatra

 Contrar a ceea ce sustin multi, prezenta pietrei pe diversi pereti sau zone ale bucatariei nu o face sa para supraincarcata, daca reusiti sa ii calificati prezenta, cu mobilier care ofera tonuri deschise, ca in aceasta bucatarie in care piatra este inclusa in zona de gatit, spatele si insula, dar dulapul alb rupe monotonia .

 6. Perete din piatra ca o pestera  

 Aceasta bucatarie va va da ideea cum sa incorporati un perete de piatra astfel incat, pe langa faptul ca este decorativ, sa fie practic si functional. Aparenta monotonie a peretelui ca o pestera este in contrast cu aparatele cromate foarte moderne. Se potriveste lemnului pe podea si tavan, tocul ferestrei si mobilierul in perfecta armonie .

O scurta plimbare, dar speram ca a fost productiva, am prezentat variante in variante pentru a putea alege si combina forme, texturi, desene si stiluri, pentru ca piatra, fie ca este naturala sau imitatie, se potriveste de minune cu orice stil decorativ, de la rustic pana la modern, va fi intotdeauna aliatul tau fidel pentru a-ti decora bucataria.

Daca ati luat nota de liniile directoare de baza, veti putea realiza un decor unic si armonios, nu conteaza sa includeti piatra pe mai multi pereti, chiar si in zona auxiliara, precum insula, nu va fi supraincarcata daca va potriviti. electrocasnice cromate, mobilier incorporat sau doar detalii florale sau botanice; asa ca mergeti mai departe si puneti o inima decorului dvs.


0,00 (0 voturi)

Nu sunt Comentarii la 6 Idei pentru a-ti decora peretii bucatariei cu piatra

Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×